Saldersthema

Saldersthema

Saldersbron Creatief met Herinneringen
Jolanda van Dijk
14:00 - 16:30 uur
Elke 2e woensdag van de maand
Route naar SaldersbronPlaatsen reserverenTickets

Een vrijwilligersinitiatief waar nabestaanden samen verdriet kunnen delen en als ze er aan toe zijn, kunnen omzetten in een tastbare herinnering van bijvoorbeeld een dierbaar kledingstuk.

Elke 2e woensdag van de maand (vakanties uitgesloten) komen we bij elkaar met lotgenoten en ben je tussen 14:00 - 16:30 uur vrij om eens binnen te lopen in het creatieve souterrain van Saldersbron en deel te nemen. Ook als je niet zo handig bent met naald en draad, wees welkom we helpen je graag. Je staat er niet alleen voor.

We beginnen de middag met een kopje koffie of thee met wat lekkers en een praatje.

Daarna gaan we aan de slag met:

- of iets tastbaars te maken van herinneringen aan je dierbare. Je hoeft niet creatief te zijn, want er is begeleiding op dat gebied.
-maar je bent ook van harte welkom als je even met lotgenoten van gedachten wilt wisselen en alleen maar aanwezig wilt zijn.

Mocht je het moeilijk vinden om alleen hierheen te komen of andere vragen hebben, neem dan contact op met Jolanda van Dijk: 06-55516753

Je staat er niet alleen voor!

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Saldersbron?

Neem contact met ons op

Reserveer hier plaatsen voor
dit evenement

Bedankt voor je aanmelding. Wij reserveren de plaatsen en zetten je naam op de gastenlijst. Je ontvangt zo een mail als bevestiging. Graag tot ziens in Saldersbron.
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het invullen.